Rolcontainers

(218)
Ben je op zoek naar rolcontainers? Bij LogistiekOnline ben je aan het juiste adres. Wij bieden een grote hoeveelheid producten aan die geschikt zijn voor jouw behoeften en noden en voor verschillende sectoren (supermarkten, retail, horeca, zorgsector, etc).  ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Rolcontainers
Zwenkwiel PU Ø 150 mm - met kogellager en rem, 500 kg
Zwenkwiel PU Ø 150 mm - met kogellager en rem, 500 kgArt#: 48415
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  57,9170,07 Incl. BTW
  Lees meer
  Hoogstaande kwaliteit
  Transportwiel PU Ø 200 mm - met kogellager, 1100 kg
  Transportwiel PU Ø 200 mm - met kogellager, 1100 kgArt#: 48416
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   50,5561,17 Incl. BTW
   Lees meer
   Pagina 10 van 10
    

   Online kopen bij Logistiekonline.be

   De rolcontainer is een onmisbaar hulpmiddel als je goederen over korte afstanden moet vervoeren. Hij bestaat uit een basis (kunststof of metaal), gemonteerd op 4 wielen en voorzien van 2, 3 of 4 zijden. Om de juiste toepassing voor jouw behoeften te kiezen, moet rekening worden gehouden met verschillende criteria, zoals het laadvermogen, de afmetingen, maar ook het ontwerp van de container en het aantal zijden. Je kan ook de wielen kiezen die het best bij jouw activiteiten passen. Je moet aandacht besteden aan de ondergrond waarop de container zal worden gerold, alsook aan het gewicht van de producten. Onze accessoires kunnen de conditie en het gebruik van jouw product optimaliseren.

   Informatieve Blogs

   Bij Logistiekonline beschikken we over veel diverse types rolcontainers. Wil je meer informatie verzamelen over rolcontainers? Lees dan zeker onderstaande blogs eens door.

   • Blog: Tips bij aanschaf
   • Blog: Alles over orderverzamelwagens
   • Blog: Kies de juiste wielen voor uw toepassing
   • Blog: Deense plantenkarren, een super veelzijdig product met vele toepassingen

   Verschillende soorten en maten

   LogistiekOnline.be levert verschillende soorten goederen, voor uiteenlopende toepassingen. Bij ons kan je 2-heks, 3-heks en 4-heks modellen in verschillende afmetingen vinden. Wij leveren ook nestbare varianten en order verzamelwagens. Speciaal voor waardevolle goederen vind je bij ons anti-diefstal types. Kortom, ongeacht in welke sector je werkzaam bent, Logistiekonline.be zorgt voor de juiste oplossing voor volgende branches:

   • -  Supermarkten
   • -  Gezondheidszorg
   • -  Winkels
   • -  Land- en Tuinbouw

   3-heks-rolcontainer-3-heks4-heks-rolcontainer-4-heksanti-diefstal-rolcontainer-antidiefstal

   Had je graag jouw logistieke proces nog verder geoptimaliseerd? Wij beschikken over een compleet assortiment aan logistieke ladingdragers, zoals onder andere pallets, stapelrekken  of  magazijnwagens

   Jouw producten personaliseren met accessoires.

   Een deel van onze rolcontainers zijn verkrijgbaar met insteekhekken of met klemhekken. Met de handige accessoires van LogistiekOnline.be zoals legborden, textiel spanbanden en een bijzonder uitgebreid aanbod zwenk- en bokwielen, maak je jouw containers perfect geschikt voor de specifieke toepassing die je voor ogen hebt.

   Op vrijwel elk model zijn standaard 2 zwenkwielen en 2 bokwielen voorzien. In onze webshop kan je daarenboven een zeer groot assortiment wielen terugvinden, die vrijwel allemaal op onze mobiele conatiners monteerbaar zijn. De diverse wielen die wij aanbieden zijn te verkrijgen in wielen die uitermate geschikt zijn voor vervoer waarbij de nadruk ligt op geluidsdemping en sommige wielen zijn juist extra hard waardoor ze een stuk goedkoper zijn maar niet geluiddempend.

   Contact

   Klantvriendelijkheid staat bij Logistiekonline.be hoog in het vaandel. Wij helpen je graag. Zo kunnen wij je persoonlijk advies geven over de diverse soorten in ons gamma en hoeveel je er wellicht nodig heeft. Samen zullen we zeker het best geschikte product vinden. Voor meer advies kun je ons bereiken via [email protected] of via +32 52 47 88 87 voor een gratis offerte.