Verzenden & retourneren

Verzenden

De bij Logistiekonline.be gekochte artikelen worden binnen de gecommuniceerde levertijd afgeleverd door een van onze gerespecteerde transporteurs. Rotom België NV, handelend onder de naam Logistiekonline, bezorgt jouw bestelling groter dan €250,- exclusief BTW geheel gratis.

Retourneren

  1. Je mag een geleverd artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst aan Logistiekonline terugzenden.
  2. Terugzenden is uitsluitend mogelijk in dezelfde verpakking, juiste stapeling van pallets, deksels, palletranden en verpakking van kleine artikelen is belangrijk. Deze producten dienen daarom onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd te zijn.
  3. De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor jouw rekening. Indien een product of verpakking toch beschadigd is, kan LogistiekOnline er voor kiezen het product gedeeltelijk te vergoeden. Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen, wordt het bedrag van de zending per kerende overgeschreven op jouw bank- of girorekening.
  4. LogistiekOnline behoudt zich het recht voor om de transportkosten van oorspronkelijke bezorging en retourbestelling onverminderd te factureren.
  5. Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen zullen wij het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
  6. Je kan gebruik maken van het modelformulier, download deze hier.
  7. Bij herroeping van de volledige bestelling worden de verzendkosten, bij bestellingen van consumenten, terugbetaald.

Retouradres:

Industrieterrein "Zwaarveld" 17

9220 HAMME