Fruit- & Agri kratten

(7)
Onze fruit- en agri kratten zijn ideaal te gebruiken voor het oogsten, opslaan of verhandelen van groente en fruit. De bakken zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof, waardoor ze een hoge chemische bestendigheid hebben en volledig levensmiddelen geschikt zijn. Dankzij de geperforeerde zijwanden en bodem zijn deze kratten makkelijk schoon te houden én hebben ze een goede luchtcirculatie, waardoor het voedsel langer houdbaar blijft. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Fruit- & Agri kratten
Vouwkrat 400x300x163 mm - 15.8L, inklapbaar, houtlook
Vouwkrat 400x300x163 mm - 15.8L, inklapbaar, houtlookArt#: 62005
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    12,2514,82 Incl. BTW
    Lees meer
    Agri krat 500x300x180mm - 20.5 liter, geperforeerd
    Agri krat 500x300x180mm - 20.5 liter, geperforeerdArt#: 64760
      (lxbxh)
      Draagvermogen:
      9,2511,19 Incl. BTW
      Lees meer
      Agri krat 500x300x200mm - 23 liter, geperforeerd
      Agri krat 500x300x200mm - 23 liter, geperforeerdArt#: 64761
        (lxbxh)
        Draagvermogen:
        10,2512,40 Incl. BTW
        Lees meer
        Agri krat 500x300x265mm - 30 liter, geperforeerd
        Agri krat 500x300x265mm - 30 liter, geperforeerdArt#: 64762
          (lxbxh)
          Draagvermogen:
          11,2513,61 Incl. BTW
          Lees meer
          -35%
          Agri krat gerasterd en plooibaar 600x397x180mm - 36L, HDPE, Gebruikt
          Agri krat gerasterd en plooibaar 600x397x180mm - 36L, HDPE, GebruiktArt#: 61193U
            (lxbxh)
            Draagvermogen:
            10,006,507,87 Incl. BTW
            Lees meer
            Agri bak groen 600x400x140 mm - 26L, geperforeerd
            Agri bak groen 600x400x140 mm - 26L, geperforeerdArt#: 63133
              (lxbxh)
              Draagvermogen:
              17,2520,87 Incl. BTW
              Lees meer
              Voor voedingsindustrie
              Agri krat 600x400x240mm - 46 liter, geperforeerd
              Agri krat 600x400x240mm - 46 liter, geperforeerdArt#: 64545
                (lxbxh)
                Draagvermogen:
                6,507,87 Incl. BTW
                Lees meer
                Pagina 1 van 1

                Fruit- & Agri kratten

                Ons aanbod aan agrarische kratten en fruitkratten, ook wel landbouwkratten, agrarische bakken of fruitbakken genoemd, is ideaal te gebruiken voor iedereen die te maken heeft met het oogsten, opslaan of verhandelen van groente en fruit. De fruitbakken hebben een gegarandeerd hoog draagvermogen en zijn geperforeerd, zodat vuil en klein afval niet mee opgeslagen of vervoerd wordt in de bak. De handgrepen zijn open en de bakken komen in handzame formaten van 500x300mm.

                Het lichtgewicht HDPE waarvan de fruitkratten gemaakt zijn zorgt voor verhoogt gebruikersgemak. Het materiaal HDPE staat voor hogedichtheidpolyetheen. Dit betekent dat het materiaal gemaakt is van een hoge kwaliteit, het een hoge chemische bestendigheid heeft en dat het volledig levensmiddelen geschikt is. HDPE is een zeer taai en sterk materiaal met een temperatuurbereik tot 80°C. Omdat dit materiaal een hoge chemische resistentie heeft en voedingsmiddelengeschikt is, behoort HDPE kunststof tot een van de meest toegepaste kunststoffen. De geperforeerde zijwanden en bodem van deze fruit- en agri kratten zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor de houdbaarheid van het voedsel ook langer is. Bovendien is dit kunststof makkelijk schoon te maken, waardoor de bak snel weer hergebruikt kan worden.

                Blogtip: lees alles over fruit- en agri kratten in onze blog!

                Deze fruitkratten of kunststof oogstbakken worden veelal gebruikt in boeren- en agrarische omgevingen, in land- en tuinbouw, door telers en kwekerijen. Onze steekwagens zijn een goed hulpmiddel om de fruitkratten van A naar B te vervoeren. Als je meerdere van deze fruitkratten wil vervoeren, maak dan bijvoorbeeld gebruik van onze pallets.

                Hoge kwaliteit

                Logistiekonline is dé specialist op het gebied van kunststof bakken, dekselkisten en palletboxen. Al onze kunststof bakken voldoen aan hoge kwaliteitseisen en kunnen perfect gestapeld worden op producten als rolcontainers, pallets en dollies. U vindt ongetwijfeld een bak die bij uw werkzaamheden past. Bij ons hebben we een groot assortiment aan kunststof bakken voor verschillende soorten functies. Naast een groot assortiment hebben we ook een grote voorraad.

                Alternatieven

                Onderstaand enkele goede alternatieven wanneer onze fruit- & agri kratten nét niet de juiste match vormen met uw wensen:

                Online aankopen bij Logistiekonline

                Als u interesse heeft om fruit- & agri kratten of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +32 (0)52 47 88 87 voor een offerte.

                FAQ

                1. Wat zijn Fruit- & Agri kratten en waarvoor zijn ze geschikt?
                Fruit- & Agri kratten zijn robuuste en duurzame logistieke hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor het oogsten, opslaan en verhandelen van groente en fruit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof, wat zorgt voor een hoge chemische bestendigheid en volledige levensmiddelengeschiktheid. Dankzij hun stevigheid en geperforeerde zijwanden en bodem zijn ze ideaal voor gebruik in boeren- en agrarische omgevingen, land- en tuinbouw, telers en kwekerijen.

                2. Welke voordelen bieden de Fruit- & Agri kratten?
                De Fruit- & Agri kratten bieden verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen zware omstandigheden. Ten tweede zorgen de geperforeerde zijwanden en bodem voor een goede luchtcirculatie, waardoor het voedsel langer houdbaar blijft. Daarnaast hebben de kratten open handgrepen en zijn ze lichtgewicht, wat het gebruikersgemak verhoogt. Bovendien zijn ze volledig levensmiddelengeschikt en eenvoudig schoon te maken, waardoor ze snel hergebruikt kunnen worden.

                3. Zijn de Fruit- & Agri kratten geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie?
                Ja, de Fruit- & Agri kratten zijn uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof, wat betekent dat ze volledig levensmiddelengeschikt zijn en voldoen aan de hoge eisen van de voedingsindustrie met betrekking tot hygiëne en veiligheid.

                4. Zijn de Fruit- & Agri kratten nestbaar of stapelbaar?
                Deze kratten zijn niet nestbaar, maar ze zijn wel stapelbaar. Dit maakt ze bijzonder handig voor opslag en transport, omdat ze ruimtebesparend gestapeld kunnen worden wanneer ze niet in gebruik zijn.

                5. Biedt Logistiekonline maatwerkoplossingen voor specifieke toepassingen van de Fruit- & Agri kratten?
                Ja, bij Logistiekonline bieden we maatwerkoplossingen en kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste Fruit- & Agri kratten die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over maatwerkopties en mogelijkheden voor uw specifieke toepassingen.