Rolcontainers 4-heks

(3)
Hebben jouw producten extra bescherming nodig, of is er een grote kans dat ze omvallen tijdens transport? Dan kunt u het beste kiezen voor onze modellen met 4 hekken; deze bieden extra veiligheid doordat de binnen liggende producten compleet worden afgeschermd....Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Rolcontainers 4-heks
Rolcontainer 4-heks insteekhekken, 810x720x1620mm
Rolcontainer 4-heks insteekhekken, 810x720x1620mmArt#: 48288
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  249,95302,44 Incl. BTW
  Lees meer
  Rolcontainer 4-heks klemhekken, 810x680x1680mm
  Rolcontainer 4-heks klemhekken, 810x680x1680mmArt#: 48240
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   269,95326,64 Incl. BTW
   Lees meer
   Rolcontainer 4-heks nestbaar, 860x737x1676mm
   Rolcontainer 4-heks nestbaar, 860x737x1676mmArt#: 46260
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    274,00331,54 Incl. BTW
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Online kopen bij Logistiekonline.be

    De Rotom Groep heeft al meer dan 30 jaar ervaring, in die tijd hebben we voor vele duizenden klanten bewezen een betrouwbare partner te zijn wanneer het op intern transport of interne opslag aan komt.  Wanneer je producten hebt die extra bescherming nodig hebben, of wanneer je grotere en zwaardere goederen wil vervoeren die een grotere kans hebben om te vallen, kun je het best kiezen voor een container met 4 hekken. Deze bieden extra veiligheid die rolcontainers met minder hekken niet bieden, door de binnen liggende producten compleet af te schermen. Verder kun je de containers ook makkelijker vol laden met goederen, zoals dus bulkgoederen, doordat alle ruimte in het product compleet benut kan worden, zonder het gevaar dat goederen tijdens intern transport of tijdens vrachtvervoer uit de container vallen.

    Varianten

    Wij leveren robuuste 4-heks modellen in onder andere in een uitvoering met insteekhekken en een elektrolytisch verzinkte afwerking,  Dankzij deze afwerking is deze 4-heks rolcontainer (productnummer 48288) meer roestwerend en duurzamer in gebruik.

    Ook hebben we een rolcontainer 4-heks in een uitvoering met klemhekken en een thermisch verzinkte afwerking. Deze thermisch verzinkte 4-heks rolcontainer (productnummer 48240) is dankzij deze hoogwaardige afwerking zeer roestwerend en kan bijvoorbeeld buiten in de regen staan, zonder dat deze gaat roesten. Verder zorgen de klemhekken voor groot gebruikersgemak, doordat deze makkelijk en snel met de voet lost te maken zijn. Verder beschikken beide producten over een half neerklapbaar voorhek, wat het extra makkelijk maakt om lager gelegen producten uit te laden. Dit maakt dat ze veelzijdiger in gebruik en bijvoorbeeld ook geschikt voor orderpicking.

    Ga je graag zelf op zoek naar een passend product? Bekijk dan zeker ook onze blog.

    Contact

    Als je interesse hebt om rolcontainers of andere ladingdragers te kopen, kun je deze direct op onze webshop bestellen. Mocht je vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via i[email protected] of via +32 52 47 88 87 voor een offerte.

     

    FAQ

    1. Waar zijn 4-heks rolcontainers voor bedoeld?
    Onze 4-heks modellen kunnen gebruikt worden om allerlei goederen en producten in te vervoeren of in op te slaan. Dit specifieke product wordt vaak gebruikt om producten of goederen te vervoeren of op te slaan die extra bescherming nodig hebben. Denk hierbij aan goederen die een grote kans hebben om te vallen.

    2. Wat is het draagvermogen?
    De meeste rolcontainers van Logistiekonline hebben een draagvermogen van ongeveer 500kg. Dit draagvermogen is een dynamisch draagvermogen en dat betekent dat de maximale belastbaarheid geldt wanneer de rolcontainer in beweging is.

    3. Wat is een isotherm rolcontainer?
    Een isotherm rolcontainer is een container waarvan we de temperatuur kunnen regelen. In deze kunnen bijvoorbeeld voedingsmiddelen of medicijnen getransporteerd of opgeslagen worden.

    4. Hoe bescherm ik de rolcontainer?
    Rolcontainers kunnen tegen een stootje, omdat ze gemaakt zijn van sterk metaal. Wanneer de rolcontainer weinig tot niet beschadigd mag raken, of de inhoud mag niet zichtbaar zijn, dan is de aanschaf van een hoes een goede optie. Bekijk hier alle accessoires.