Rolcontainers met 4 hekken

(3)
4-heks rolcontainers kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Deze zijn extra stevig, schermen uw product volledig af en zijn voorzien van een neerklapbaar voorhek voor extra gemak tijdens laden en lossen. U geniet van een extra lange levensduur dankzij een beschermlaag tegen roestvorming. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Rolcontainers met 4 hekken
Rolcontainer 4-heks klemhekken, 810x680x1680mm
Rolcontainer 4-heks klemhekken, 810x680x1680mmArt#: 48240
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  199,95241,94 Incl. BTW
  Lees meer
  Rolcontainer 4-heks insteekhekken, 810x720x1620mm
  Rolcontainer 4-heks insteekhekken, 810x720x1620mmArt#: 48288
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   189,95229,84 Incl. BTW
   Lees meer
   Rolcontainer 4-heks nestbaar, 860x737x1676mm
   Rolcontainer 4-heks nestbaar, 860x737x1676mmArt#: 46260
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    325,00393,25 Incl. BTW
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    4-heks rolcontainers kopen

    Logistiekonline heeft al aan duizenden klanten bewezen een betrouwbare logistieke uitkomst te bieden op het gebied van rolcontainers en andere ladingdragers. 4-heks rolcontainers kopen doet u daarom eenvoudig en snel op onze webshop.

    Waarom 4-heks rolcontainers kopen?

    Deze modellen bieden de uitkomst wanneer u producten heeft die extra bescherming nodig hebben. Ze  zijn ook handig wanneer wanneer u grotere en zwaardere goederen wilt vervoeren die een grotere kans hebben om te vallen. Deze 4-heks rolcontainers bieden extra veiligheid door de binnen liggende producten compleet af te schermen. Verder kunt u de containers ook makkelijker vol laden met goederen, zoals dus bulkgoederen, doordat alle ruimte in de container compleet benut kan worden, zonder het gevaar dat goederen tijdens intern transport of tijdens vrachtvervoer uit de container vallen.

    Modellen

    Wij leveren robuuste 4-heks rolcontainers in onder andere in een uitvoering met insteekhekken en een elektrolytisch verzinkte afwerking. Dankzij deze afwerking is deze rolcontainer roestwerend en duurzaam in gebruik.

    Daarnaast bieden wij een 4-heks rolcontainer met klemhekken en een thermisch verzinkte afwerking. Dit thermisch verzinkte model (SKU 48240) is dankzij deze hoogwaardige afwerking zeer roestwerend en kan bijvoorbeeld buiten in de regen staan, zonder dat deze gaat roesten. Verder zorgen de klemhekken voor meer gebruikersgemak, doordat deze makkelijk en snel met de voet lost te maken zijn.

    Beide beschikken over een half neerklapbaar voorhek, wat het extra makkelijk maakt om lager gelegen producten uit te laden. Dit maakt de rolcontainers veelzijdiger in gebruik en bijvoorbeeld ook geschikt voor orderpicking.

    Meer informatie aanschaf rolcontainers

    Wilt u nog meer te weten komen over kunststof palletranden en hoe deze het palletgebruik kunnen optimaliseren? Dan verwijzen wij u graag naar onze blog 'Rolcontainerwielen - tips bij aanschaf'.

    Online rolcontainers bestellen

    Als u interesse heeft om rolcontainers of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +32 (0)52 47 88 87 voor een offerte.

    FAQ

    1. Waar zijn 4-heks rolcontainers voor bedoeld?
    Onze 4-heks modellen kunnen gebruikt worden om allerlei goederen en producten in te vervoeren of in op te slaan. Deze specifieke rolcontainer wordt vaak gebruikt om producten of goederen te vervoeren of op te slaan die extra bescherming nodig hebben. Denk hierbij aan goederen die een grote kans hebben om te vallen.

    2. Wat is het draagvermogen?
    De meeste rolcontainers van Logistiekonline hebben een draagvermogen van ongeveer 500kg. Dit draagvermogen is een dynamisch draagvermogen en dat betekent dat de maximale belastbaarheid geldt wanneer de rolcontainer in beweging is.

    3. Wat is een isotherm rolcontainer?
    Een isotherm rolcontainer is een container waarvan we de temperatuur kunnen regelen. In deze container kunnen bijvoorbeeld voedingsmiddelen of medicijnen getransporteerd of opgeslagen worden.

    4. Hoe bescherm ik een rolcontainer?
    Rolcontainers kunnen tegen een stootje, omdat ze gemaakt zijn van sterk metaal. Wanneer de rolcontainer weinig tot niet beschadigd mag raken, of de inhoud mag niet zichtbaar zijn, dan is de aanschaf van een rolcontainerhoes een goede optie.