Betaalmethoden

Betalingen.

Bij Logistiekonline.be kunt u online bestellingen op maar liefst 5 manieren veilig betalen. Logistiekonline.be maakt onderdeel uit van de Rotom Groep.

Factuur


Bedrijven hebben bij Logistiekonline de mogelijkheid om op factuur te betalen, met termijn 30D. Dit is enkel mogelijk voor bestellingen met een bedrag vanaf € 500. 

Credit card


Bij Logistiekonline.be kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard / Mastercard Securecode en Verified by Visa.

Bank- / giro overschrijving


U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE31001655194155 t.n.v. Rotom België NV onder vermelding van uw bestelnummer, na ontvangst van uw overschrijving wordt uw bestelling direct verzonden.

Bancontact


Bancontact/Mister Cash is de allernieuwste manier om veilig en gemakkelijk te betalen in België. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Bancontact/Mister Cash wilt betalen. U klikt op de Mister Cash-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling snel kan worden verzonden.

Belfius

Belfius behoort tot de 3 grootste financiële spelers van België. Als u een rekening hebt bij Belfius en geabonneerd bent op Belfius Direct Net, kunt u uw aankopen online betalen op www.logistiekonline.be dat kunt u door op het bolletje voor het Belfius-logo in de betaalmodule te klikken waarmee u deze betaalmethode selecteert.

KBC / CBC

Wanneer u de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest in onze betaalmodule, kunt u vervolgens uw eigen bank, KBC of CBC, selecteren. Daarna wordt u doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar uw betaalgegevens al klaarstaan. De klant heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden.

Veiligheid

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Logistiekonline.be. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst via Mollie, wordt gebruik gemaakt van een zeer veilige en bewezen techniek; de Secure Socket Layer. Met SSL worden gegevens gecodeerd die via de SSL-verbinding worden verzonden. Zowel Firefox,Chrome, Safari en Internet Explorer ondersteunen SSL