Betaalmethoden

Betalingen.

Bij Logistiekonline.be kan je online bestellingen op maar liefst 5 manieren veilig betalen. Logistiekonline.be maakt onderdeel uit van de Rotom Groep.

Factuur


Bedrijven hebben bij Logistiekonline de mogelijkheid om op factuur te betalen, met termijn 30D. Dit is enkel mogelijk voor bestellingen met een bedrag vanaf € 500. 

Credit card


Bij Logistiekonline.be kan je betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard / Mastercard Securecode en Verified by Visa.

Bank- / giro overschrijving


Je verzoekt jouw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE31001655194155 t.n.v. Rotom België NV onder vermelding van uw bestelnummer, na ontvangst van uw overschrijving wordt uw bestelling direct verzonden.

Bancontact


Bancontact/Mister Cash is de allernieuwste manier om veilig en gemakkelijk te betalen in België. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met Bancontact/Mister Cash wilt betalen. Je klikt op de Mister Cash-betaalknop en selecteert jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door jou bank geïnformeerd, zodat je bestelling snel kan worden verzonden.

Belfius

Belfius behoort tot de 3 grootste financiële spelers van België. Als je een rekening hebt bij Belfius en geabonneerd bent op Belfius Direct Net, kan je jouw aankopen online betalen op www.logistiekonline.be dat kan je door op het bolletje voor het Belfius-logo in de betaalmodule te klikken waarmee je deze betaalmethode selecteert.

KBC / CBC

Wanneer je de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest in onze betaalmodule, kan je vervolgens jouw eigen bank, KBC of CBC, selecteren. Daarna word je doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar jouw betaalgegevens al klaarstaan. De klant heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden.

Veiligheid

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Logistiekonline.be. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst via Mollie, wordt gebruik gemaakt van een zeer veilige en bewezen techniek; de Secure Socket Layer. Met SSL worden gegevens gecodeerd die via de SSL-verbinding worden verzonden. Zowel Firefox,Chrome, Safari en Internet Explorer ondersteunen SSL