Gitterboxen

(3)
Bent u op zoek naar een veelzijdige oplossing voor het stockeren/transporteren van uw goederen? Dan zijn gitterboxen het product dat u in huis moet hebben! Gitterboxen kunnen namelijk voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt en ze zijn geschikt voor gebruik in een internationaal poolingsysteem, doordat ze voldoen aan de UIC norm 435-3. Aan de voorkant van de box zit een handige opening, waardoor u de gitterbox eenvoudig kunt vullen of leeghalen. De gitterboxen zijn makkelijk te stapelen, zijn veilig en stabiel en bovendien blijft uw voorraad altijd zichtbaar door de stalen draadconstructie. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Gitterboxen
Hoogstaande kwaliteit
DIN Gitterbox 1240x835x970mm - Gebruikt, UIC Norm 435-3
DIN Gitterbox 1240x835x970mm - Gebruikt, UIC Norm 435-3Art#: 70000U
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  155,00187,55 Incl. BTW
  Lees meer
  Hoogstaande kwaliteit
  DIN Gitterbox 1240x835x970mm - Nieuw, UIC Norm 435-3
  DIN Gitterbox 1240x835x970mm - Nieuw, UIC Norm 435-3Art#: 75000
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   225,00272,25 Incl. BTW
   Lees meer
   Inklapbare gitterbox 1240x830x970mm - Nieuw
   Inklapbare gitterbox 1240x830x970mm - NieuwArt#: 75020
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    319,00385,99 Incl. BTW
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Gitterboxen kopen voor transport en opslag

    Gitterboxen zijn speciale types metalen draadcontainers. Deze boxen kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Vaak gebruiken bedrijven deze boxen vooral als opslagboxen voor producten en goederen. De gitterboxen zijn van staal en kunnen gemakkelijk worden gestapeld. Door de handige opening aan de voorkant van de box, is het mogelijk om de gitterbox eenvoudig te vullen of leeg te halen. Ook wanneer de boxen gestapeld zijn, is het mogelijk om producten aan te vullen of weer leeg te halen. De gitterbox heeft een houten vloer met stalen profielen. Deze boxen worden voornamelijk gebruikt om zware items in op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen en componenten voor de fabricage voor auto’s. De boxen zorgen voor meer ruimte in uw magazijn. Hierdoor houdt u automatisch meer ruimte over.  

    Voorraad altijd zichtbaar

    Doordat de gitterboxen van metaaldraad zijn gemaakt, kunt u steeds de inhoud van uw box zien. Hierdoor wordt het nog makkelijker als u de voorraad wil checken. U hoeft namelijk niets eruit te halen. Ook als er een aantal gitterboxen op elkaar gestapeld zijn, is het geen probleem om de voorraad te checken. Door het stapelen van de boxen creëert u meer ruimte in het magazijn en kunt u probleemloos producten groeperen. Hierbij houdt u altijd het overzicht van de producten en zijn alle producten en goederen veilig opgeslagen.  

    Eigenschappen gitterboxen

    De gitterboxen van Logistiekonline zijn voorzien van uitstekende kwaliteit. Hierdoor zijn de boxen erg stabiel en veilig voor opslag van spullen in uw magazijn. Onze gitterboxen zijn ook conform de UIC 435-3 normen, wat maakt dat u elke gitterbox bij ons nagenoeg identiek is.  Bij Logistiekonline is het mogelijk om meerdere boxen aan te schaffen zodat deze gemakkelijk gestapeld kunnen worden. Dit is ideaal als u meer ruimte wilt creëren. Met deze boxen bouwt u namelijk de hoogte in. Zo maakt u optimaal gebruik van uw vloeroppervlakte. Hieronder nog een aantal andere praktische eigenschappen:

    • Praktisch ontwerp
    • Pooling mogelijk
    • Houten vloer
    • Bodem met verwijderbare stempelvoet
    • Ideaal voor opslag zware items

    Verschillende soorten gitterboxen

    Gitterboxen zijn bij Logistiekonline verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Let hierbij altijd op welk formaat box het beste bij u en uw werkzaamheden past. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die de box inneemt in het magazijn. Ook wanneer u meerdere boxen wilt gaan stapelen, is het belangrijk dat u dezelfde maten koopt. Dit zorgt ervoor dat de gitterboxen stabiel blijven. Alle boxen van LogistiekOnline zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo zorgen de metalen draden ervoor dat de goederen goed en veilig in de box blijven zitten. De houten vloer zorgt er vervolgens voor dat de producten niet zullen beschadigen.  

    Assortiment Logistiekonline

    Door het groot en divers assortiment van LogistiekOnline, zorgen wij ervoor dat u altijd de beste logistieke middelen bestelt bij ons. Zo hebben alle boxen in ons aanbod de beste kwaliteit. Bij Logistiekonline bent u altijd aan het juiste adres voor degelijke en betrouwbare logistieke middelen. Zo zorgen de boxen voor een veilige en probleemloze opslag van al uw spullen en goederen. Bovendien zijn de boxen goed te gebruiken in magazijnen of andere opslagplaatsen. Kortom, voor ieder bedrijf is er wel een passende gitterbox te vinden bij ons.

    Neem bij grotere hoeveelheden vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of bestel direct online via onze webshop.