Over ons

Wie zijn wij?

Logistiekonline.be is dé e-commerce specialist voor logistieke middelen op het web en maakt deel uit van de Rotom Groep. De Rotom Groep is internationaal actief met meer dan 30 vestigingen in 11 Europese landen, dagelijks zijn meer dan 500 enthousiaste medewerkers bezig met het faciliteren van logistieke middelen aan klanten in Europa. Door te bestellen bij Logistiek Online profiteert u van de inkoopkracht van de Rotom Groep en ontvangt u producten van goede kwaliteit. 

De logistieke verpakkingen en ladingdragers die wij verkopen vallen in te delen onder een aantal product categorieën: Paletten (hout & kunststof), pallet opzetranden (hout & kunststof), rolcontainersmobiele rekken, kunststof bakken en metaalboxen.

De Rotom Groep is meer dan 40 jaar actief op de Europese markt. Rotom heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Polen en Tsjechië.

Door jarenlange samenwerking met onze klanten heeft Rotom veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van ontwikkeling. Onze producten en diensten zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant en bieden standaard verpakkingen en zijn direct beschikbaar in Europa.
Het hoofdkantoor van de Rotom Groep is gevestigd in Nederland, op een moderne productielocatie in Son. De productie vindt plaats op basis van de kwaliteitsnormen in overeenstemming met ISO 9001:2008. Onze kwaliteit wordt o.a. gecertificeerd door een EPAL licentie en een certificaat van de Wood Technology Institute welke recht geeft op fytosanitaire behandeling van houten verpakkingen IPPC (ISPM 15). Door onze jarenlange ervaring en internationale potentie, bieden wij onze klanten een brede selectie van producten en logistieke diensten met behoud van hoge kwaliteit en een gunstige prijs.

Rotom NV
Industrieterrein "Zwaarveld" 17
9220 Hamme

BTW: 0418.324.970 

T: +32 (0)52 250208
E: [email protected]