Europallets - Online aankopen

(3)
De meest bekende paletten van Europa zijn EPAL Europallets. Deze hebben specifieke afmetingen en eigenschappen, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor zware ladingen. De grote populariteit hebben Europaletten te danken aan het feit dat ze makkelijk voor elkaar inwisselbaar zijn en steeds dezelfde afmetingen en specificaties hebben....Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Europallets - Online aankopen
Grote voorraad aanwezig
EPAL europallet 1200x800x144mm - gebruikt, 1500 kg
EPAL europallet 1200x800x144mm - gebruikt, 1500 kgArt#: 11810U
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  11,3013,67 Incl. BTW
  Lees meer
  Grote voorraad aanwezig
  EPAL europallet 1200x800x144mm - 1500 kg, 1ste keus
  EPAL europallet 1200x800x144mm - 1500 kg, 1ste keusArt#: 11820U
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   13,6016,46 Incl. BTW
   Lees meer
   Grote voorraad aanwezig
   EPAL europallet 1200x800x144mm - 1500 kg, nieuw
   EPAL europallet 1200x800x144mm - 1500 kg, nieuwArt#: 11852HTKD
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    16,6020,09 Incl. BTW
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Europaletten voor transport en opslag, EPAL gecertificeerd

    Heb je nieuwe paletten nodig voor logistieke doeleinden? Dan ben je bij Logistiekonlineaan het juiste adres. Wij hebben onder andere standaard types, kunststof en EPAL Europallets. Deze zijn de meest bekende en meest gebruikte van Europa. Een EPAL is een houten pallet met specifieke afmetingen en eigenschappen die door de European Pallet Association vastgelegd zijn. In Europa zijn deze de meest gebruikte paletten, omdat de afmetingen overal hetzelfde zijn en daardoor gemakkelijk te gebruiken en met elkaar te wisselen. De afmetingen zijn namelijk 1200×800×144mm en de draaglast is 1500 kilogram.

    Onze Euroformaat pallets en Euronorm bakken zijn gemaakt via een modulair systeem. Dat houdt in dat alle andere producten en verpakkingen die ook volgens dit systeem zijn gemaakt optimaal gebruik maken van de ruimte als ze samen worden gebruikt. Er zijn twee veelgebruikte pallet afmetingen de Europallet (1200x800 mm) en de blokpallet (1200x1000 mm).

    pallet formaat europallet blokpallet

    Wil je zeker zijn dat je de juiste paletten kiest? Ontdek onze palletwegwijzer!

    Assortiment

    Logistiekonline biedt 1ste keus, gebruikte en nieuwe aan. Al onze houten Europallets zijn geschikt voor een langdurige, veilige opslag en transport van al uw goederen en producten. Wij leveren nieuwe paletten die voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen van EPAL. Alle EPALS hebben een standaard afmeting van 1200x800mm, uitgerust met 3 bruggen, beschikken over een draagvermogen tot 1500kg en hebben 4 ingangen voor een heftruck. Omdat deze paletten zijn gemaakt van dikke en stevige houten planken, zijn ze bijzonder geschikt voor zware ladingen die u met een heftruck moet vervoeren.

    Hittebehandeling verplicht voor export

    Ga je de paletten gebruiken voor export buiten de Europese Unie? Dan moeten ze een hittebehandeling ondergaan zijn. In onze eigen droogkamers kunnen wij houten paletten een hittebehandeling geven conform de ISPM-15 richtlijn, zodat ze gebruikt kunnen worden voor export naar landen buiten de Europese Unie. Ons assortiment voldoet dus bijgevolg aan de EPAL én ISPM-15 kwaliteitsrichtlijnen, waardoor ze geschikt zijn voor veilig en langdurig gebruik. 

    Online Europallets kopen

    Logistiekonline.be is de meest logische keuze qua webshop voor de logistieke sector. Wij hebben namelijk alle benodigdheden voor jouw organisatie op één plek. Nieuwe pallets maar ook gebruikte pallets die nog functioneren zijn essentieel voor de transport. Daarom kun je ze uiteraard kopen bij Logistiekonline.be. Wij vinden het belangrijk dat de paletten van kwaliteit zijn en checken ze dan ook voordat ze de deur uit gaan. Naast dat je Europallets bij ons kunt kopen, hebben we ook opzetranden en accessoires voor betere transport of opslag van producten en goederen.

    Contact

    Had je verder nog opmerkingen of vragen, of had je graag een gratis offerte op maat aangevraagd? Aarzel dan niet om onze klantenservice te contacterenDit kan verder ook via [email protected] of op het nummer +32 (0)52 47 88 87.

     

    FAQ

    1. Wat zijn de voordelen van het gebruik van EPAL Europallets voor transport en opslag?
    EPAL Europallets bieden talloze voordelen voor logistieke doeleinden. Deze houten pallets hebben specifieke afmetingen en eigenschappen die door de European Pallet Association zijn vastgelegd. Ontdek waarom deze paletten de meest bekende en meest gebruikte van Europa zijn, en hoe ze gemakkelijk te gebruiken en uit te wisselen zijn vanwege hun gestandaardiseerde afmetingen.

    2. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de juiste paletten kies voor mijn logistieke behoeften?
    Het assortiment van Logistiekonline biedt verschillende opties, waaronder 1ste keus, gebruikte en nieuwe houten Europallets. Leer hoe je de juiste pallets kunt selecteren die voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen van EPAL, met specifieke afmetingen, draagvermogen en toegankelijkheid voor heftrucks. Ontdek ook welke palletafmettingen geschikt zijn voor optimaal ruimtegebruik in combinatie met andere producten en verpakkingen.

    3. Zijn de paletten geschikt voor export buiten de Europese Unie?
    Als je van plan bent de paletten te gebruiken voor export naar landen buiten de Europese Unie, moet je ervoor zorgen dat ze een hittebehandeling hebben ondergaan volgens de ISPM-15 richtlijn. Ontdek op onze product pagina's hoe Logistiekonline of het product in kwestie voldoet aan deze kwaliteitsrichtlijnen, waardoor de paletten geschikt zijn voor veilig en langdurig gebruik, zelfs voor exportdoeleinden.