Vouwkratten

(7)
Onze robuuste vouwkratten zijn voornamelijk bedoeld voor industrieel gebruik en kunnen wel tegen een stootje. Deze zijn erg handig in gebruik tijdens transport en/of opslag in uw magazijn, werkplaats of kantoor. De bakken kunnen moeiteloos worden ingeklapt. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Vouwkratten
Vouwkrat 400x300x163 mm - 15.8L, inklapbaar, houtlook
Vouwkrat 400x300x163 mm - 15.8L, inklapbaar, houtlookArt#: 62005
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  12,2514,82 Incl. BTW
  Lees meer
  Inklapbare Euronorm plastic bak 396x297x214mm - gesloten
  Inklapbare Euronorm plastic bak 396x297x214mm - geslotenArt#: 64626
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   15,5018,76 Incl. BTW
   Lees meer
   Inklapbare kunststof vouwkrat M-Clax 530x370x280mm - geperforeerd
   Inklapbare kunststof vouwkrat M-Clax 530x370x280mm - geperforeerdArt#: 74356
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    27,5033,28 Incl. BTW
    Lees meer
    -7%
    Inklapbare kunststof bak 594x396x214mm - gesloten
    Inklapbare kunststof bak 594x396x214mm - geslotenArt#: 64629
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     27,0025,0030,25 Incl. BTW
     Lees meer
     Inklapbare Euronorm plastic bak 600x400x221mm - gesloten
     Inklapbare Euronorm plastic bak 600x400x221mm - geslotenArt#: 64628
      (lxbxh)
      Draagvermogen:
      22,0026,62 Incl. BTW
      Lees meer
      Inklapbare Euronorm plastic bak 600x400x320mm - gesloten
      Inklapbare Euronorm plastic bak 600x400x320mm - geslotenArt#: 64624
       (lxbxh)
       Draagvermogen:
       24,0029,04 Incl. BTW
       Lees meer
       Transportbak 600x400x320mm - 59 liter - inklapbaar, met deksel
       Transportbak 600x400x320mm - 59 liter - inklapbaar, met dekselArt#: 64625
        (lxbxh)
        Draagvermogen:
        28,0033,88 Incl. BTW
        Lees meer
        Pagina 1 van 1

        Vouwkratten van Logistiekonline

        De vouwkratten in het assortiment van Logistiek Online, veelal Euronorm kratten, zijn voornamelijk bedoeld voor industrieel gebruik. Daarom worden deze ook wel inklapbare bakken genoemd. Ze zijn namelijk wat robuuster en kunnen beter tegen een stootje. Hierdoor zijn ze bijzonder handig voor transport of opslag in uw magazijn, werkplaats of kantoor. Voor allerlei soorten opvouwbare kratten bent u bij Logistiek Online aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment.

        Voor elke branche

        Logistiekonline is de enige totaal aanbieder van logistiek hulpmiddelen. Daarom vindt u bij ons moeiteloos de juiste producten voor uw branche. Zo hebben wij industriële, inklapbare boxen voor transport, inklapbare modellen met geïntegreerd deksel. Hierdoor kunt u eenvoudig het beste model selecteren voor de werkzaamheden binnen uw branche. Alleen zo’n grote totaal aanbieder van logistieke middelen zoals Logistiek Online kan dit garanderen. Ook voor andere boxen zoals kunststof bakken en metaal boxen bent u bij ons aan het juiste adres.

        Makkelijk in gebruik

        Zoals u ziet komen vouwkratten voor in veel verschillende uitvoeringen. Wanneer u ervoor kiest om de producten bij Logistiek Online te bestellen, dan kunt u erop rekenen dat de werking van alle modellen vrijwel hetzelfde is. Zo zit er op de korte wanden een vergrendeling. Wanneer u deze indrukt, dan kan u deze eenvoudig in te klappen. Dat is natuurlijk wel zo praktisch als u deze snel en moeiteloos wilt gebruiken in logistieke processen.

        Daarnaast is de manier waarop de vouwkratten scharnieren tevens over het algemeen hetzelfde. In het assortiment van Logistiek Online komt het voornamelijk voor dat er op de bodem een scharnier is. Er zijn echter ook exemplaren te vinden  in ons aanbod die zowel aan de bovenrand als aan de bodem scharnieren. Dit is bijvoorbeeld gebruikelijk bij een boodschappenkrat en bij een vouwkrat met deksel.

        Specificaties

        Het inslaan of kopen van logistieke middelen kan vandaag de dag zeer eenvoudig online. Vouwkratten kopen doet u natuurlijk met een bepaald doel voor ogen. Daarom is het wel zo belangrijk dat u goed kijkt naar de specificaties wanneer u online opvouwbare kratten bestelt. Zo vindt u bij ons kratten met een inhoud tot 59L. Daarnaast hebben de meeste opvouwbare modellen in ons assortiment een geheel open constructie. Uiteraard zijn er ook varianten met gesloten wanden verkrijgbaar bij Logistiekonline. Alle opvouwbare en inklapbare bakken zijn voorzien van stevige en gebruiksvriendelijke handgrepen. Een handig en duurzaam klapmechanisme zorgt ervoor dat u de kratten steeds opnieuw kunt ontvouwen en inklappen, afhankelijk van uw behoefte. 

        Online kopen bij ons

        Als u interesse heeft om kunststof bakken of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +32 (0)52 47 88 87 voor een offerte.

        FAQ

        1. Wat zijn vouwkratten en waarvoor worden ze gebruikt?
        Vouwkratten, ook wel inklapbare bakken genoemd, zijn robuuste logistieke hulpmiddelen die voornamelijk bedoeld zijn voor industrieel gebruik. Ze zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen en zijn bijzonder handig voor transport en/of opslag in magazijnen, werkplaatsen of kantoren.

        2. Wat voor soort vouwkratten biedt Logistiek Online aan?
        Bij Logistiek Online hebben we een uitgebreid assortiment vouwkratten, veelal Euronorm kratten, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. We bieden industriële inklapbare boxen voor transport, inklapbare modellen met geïntegreerd deksel en nog veel meer. Zo kunt u het beste model selecteren dat past bij de werkzaamheden binnen uw branche.

        3. Hoe werken de vouwkratten?
        De werking van onze vouwkratten is vrijwel hetzelfde bij alle modellen. Op de korte wanden bevindt zich een vergrendeling die eenvoudig kan worden ingedrukt om de krat in te klappen. De meeste vouwkratten hebben een scharnier op de bodem, maar sommige hebben ook scharnieren aan zowel de bovenrand als de bodem, zoals bijvoorbeeld boodschappenkratten en vouwkratten met deksel.

        4. Welke specificaties hebben de vouwkratten?
        Onze vouwkratten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met een inhoud tot 59 liter. De meeste modellen hebben een geheel open constructie, maar er zijn ook varianten met gesloten wanden beschikbaar. Alle vouwkratten zijn uitgerust met stevige en gebruiksvriendelijke handgrepen en hebben een handig en duurzaam klapmechanisme, zodat u de kratten steeds opnieuw kunt ontvouwen en inklappen, afhankelijk van uw behoefte.

        5. Waarom zou ik vouwkratten kopen bij Logistiek Online?
        Logistiek Online is de enige totaalaanbieder van logistieke hulpmiddelen/ladingdragers, waardoor u bij ons moeiteloos de juiste producten voor uw branche kunt vinden. Onze vouwkratten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en bieden een ruimtebesparende oplossing voor transport en opslag. Met onze diverse opties en uitgebreide specificaties kunt u eenvoudig het perfecte vouwkrat voor uw behoeften selecteren.