Palletwagens

(3)
Wilt u uw intern transport efficiënter laten verlopen? Dan zit u bij Logistiekonline.be goed! Ons diverse assortiment aan palletwagens bestaat uit wagens met verschillende draagvermogens, vorklengtes en wielsoorten. Bij ons staat het doel van een transpallet centraal: het optillen en verplaatsen van goederen, waarbij uw personeel het zware draagwerk niet hoeft uit te voeren. Enkele pompwagens beschikken over een extra eigenschap, bijvoorbeeld een ingebouwde weegschaal. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Palletwagens
Transpallet 1150x550mm - 2500kg - PU wielen
Transpallet 1150x550mm - 2500kg - PU wielenArt#: 75202
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  285,00344,85 Incl. BTW
  Lees meer
  Palletwagen 1150x550mm - 3000 kg, PU wielen
  Palletwagen 1150x550mm - 3000 kg, PU wielenArt#: 75203
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   299,00361,79 Incl. BTW
   Lees meer
   Palletwagen 1800x540mm - 2000 kg - PU wielen
   Palletwagen 1800x540mm - 2000 kg - PU wielenArt#: 75205
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    802,11970,55 Incl. BTW
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Palletwagens/transpaletten kopen voor intern transport

    Palletwagens, pompwagens en transpaletten, ook bekend onder andere namen zoals pompkarren, palletkarren of handpalletwagens, spelen een cruciale rol in het interne logistieke proces van magazijnen, distributiecentra en winkels. Bij ons vindt u verschillende modellen transpaletten en pompwagens om uw intern transport efficiënter te laten verlopen. Onze selectie van transpaletten en palletwagens is divers en biedt opties in draagvermogen, vorklengte en wielsoorten. Hierdoor kunt u de juiste transpallet kiezen die aansluit bij uw specifieke behoeften: het gemakkelijk optillen en verplaatsen van goederen in magazijnen, vrachtwagens, werkplaatsen of winkels. Een transpallet maakt intern transport niet alleen eenvoudiger en sneller, maar ook efficiënter. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten paletten, waaronder Europallets, blokpallets en voordelige gebruikte paletten.

    Onze krachtige pompwagens voldoen aan alle ergonomische eisen en zijn tegelijkertijd eenvoudig en duurzaam in gebruik. We begrijpen dat ergonomie een belangrijke rol speelt in uw magazijn of werkplaats om ervoor te zorgen dat uw personeel gezond blijft. Een palletwagen of pompkar is een handig hulpmiddel om voorraden veilig in bulk te tillen en te verplaatsen. U of uw personeel kan de zware taken overlaten aan de pallettruck en zelf op de juiste hoogte werken, met een comfortabele houding en een rechte rug bijvoorbeeld.

    Allerlei soorten en varianten palletwagens en handpalletwagens

    Er zijn diverse soorten pompwagens en transpaletten te koop. Hieronder vindt u een selectie van onze meest populaire modellen:

    • Handmatige transpallet: al onze transpaletten zijn voorzien van 3 standen (heffen, neutraal, dalen) en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Daarnaast zijn handmatige transpaletten compacter en lichter dan elektrische modellen. Dit maakt ze handiger in kleine ruimtes, zoals magazijnen vol pallets, winkels, werkplaatsen of vrachtwagens die op locatie komen leveren. Een transpallet is vooral interessant wanneer de transportafstanden kort zijn of wanneer u de pompkar bijvoorbeeld meeneemt naar een (onbekende) afleverlocatie. Let hierbij op het maximale gewicht dat de transpallet kan hanteren en de doorgangsbreedte van sommige locaties.
    • Hoogheffende transpallet: met onze hoogheffende transpallet kunt u in een goede houding werken zonder extra lichamelijke belasting voor uw personeel. De goederen kunnen namelijk op een ergonomische werkhoogte worden geplaatst. Zo past uw transpallet perfect bij de werkzaamheden die uw personeel moet uitvoeren.
    • Transpallet met weegschaal: om tijd te besparen en nauwkeurig te kunnen laden op basis van gewicht, biedt Logistiekonline ook een transpallet met geïntegreerde weegschaal. Hiermee hoeft u de pallets niet naar een aparte weegschaal te verplaatsen. Dit bespaart doorlooptijd omdat u direct kunt zien hoe zwaar uw lading is.

    Keuzehulp voor de aanschaf van een palletwagen uit ons assortiment

    We begrijpen dat het kiezen van de juiste transpallet uit ons assortiment een belangrijke beslissing is. Om u hierbij te helpen, bieden we onderstaande keuzehulp aan:

    • Draagvermogen: dit is een eerste belangrijke overweging, want waar gaat u de transpallet of handpalletwagen voor gebruiken? Onze transpaletten hebben een draagvermogen van minimaal 2000 kilogram en maximaal 3000 kilogram.
    • Ergonomie: wordt de handpalletwagen dagelijks gebruikt? Of zijn er veel herhaalde handelingen, zoals in moderne supply chains? In dat geval raden we een ergonomische palletwagen aan, zoals de hoogheffende pompkar of de transpallet met weegschaal.
    • Wielmateriaal: gaat u de transpallet binnen of buiten gebruiken? Het materiaal van de wielen is belangrijk. Als u de transpallet voornamelijk buiten gaat gebruiken, kies dan voor zachtere polyurethaan (PU) wielen voor meer comfort, geruisloosheid en minder rolweerstand. Kies voor nylon wielen als u behoefte heeft aan chemische bestendigheid. Een transpallet heeft de juiste wielen nodig om optimaal te presteren naar uw wensen. Het gebruik van enkele wielen is met name interessant voor gebruik op gladde vloeren en bij kleine draaicirkels. Volrubber wielen zijn geruisloos, comfortabel en voorzien van een zacht loopvlak.
    • Toepassing: transpaletten zijn interessant voor diverse industrieën. U denkt misschien als eerste aan magazijnen, werkplaatsen, winkels of vrachtwagens met laadkleppen. Maar ook in de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie, de meubelsector of bouwmarkten zijn transpaletten van toegevoegde waarde voor het verplaatsen van goederen.
    • Vorklengte: kortere vorken zijn ideaal in situaties waar sprake is van beperkte draaicirkels, zoals bij gebruik in vrachtwagens of smalle magazijngangen. Langere vorken zijn ideaal voor het tillen en verplaatsen van meerdere pallets of rolcontainers tegelijk. Kies voor transpaletten met dubbele vorkwielen zodat u gemakkelijk over de latten van de pallets kunt rijden en drempels of andere obstakels beter kunt nemen. De puntvormige maar afgeronde vorken die wij in ons assortiment hebben zorgen voor eenvoudig insteken van de pallets.
    • Formaat: uiteraard speelt de hefhoogte van een transpallet ook een rol in uw aankoopproces. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden zoals sorteren, orderpicken, distribueren of het uitleveren van goederen waarbij het praktisch is om artikelen op een geschikte hoogte te kunnen plaatsen. Kortom, zoals u ziet, is de keuze van een transpallet afhankelijk van de toepassing ervan.

    Transpaletten kopen? Logistiekonline is dé specialist.

    Wilt u een handpalletwagen kopen en deze graag online bestellen? Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment en bestel uw transpallet vandaag nog eenvoudig en snel online. Wij leveren direct uit voorraad, zonder extra transportkosten. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 12.00 uur worden de volgende werkdag geleverd. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar.

    Online palletwagens bestellen

    Indien u interesse heeft om palletwagens, pompwagens of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct via onze webshop bestellen. Voor vragen of offerteaanvragen kunt u contact opnemen via  [email protected] of telefonisch via +32 (0)52 47 88 87.

    FAQ

    1. Wat zijn transpaletten en hoe kunnen ze mijn intern transport verbeteren?
    Palletwagens, ook wel bekend als pompwagens of transpaletten, zijn veelzijdige logistieke hulpmiddelen die uw interne goederenverplaatsing efficiënter maken. Ze verminderen de fysieke belasting van uw personeel door het optillen en verplaatsen van zware items te vergemakkelijken. Ons assortiment biedt diverse modellen met verschillende draagvermogens, vorklengtes en wielsoorten, waardoor u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften.

    2. Hoe kan ik de juiste transpallet kiezen voor mijn behoeften?
    Onze palletwagens zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van magazijnen tot kantoren en van horeca tot gezondheidszorg. De keuze van de juiste palletwagen hangt af van verschillende factoren, zoals draagvermogen, ergonomische behoeften en wielmateriaal. Of u nu dagelijks gebruik maakt van de wagen of specifieke handelingen uitvoert, ons assortiment biedt diverse opties om aan uw eisen te voldoen.

    3. Welke voordelen bieden transpaletten nog meer?
    Naast het ergonomische aspect bieden palletwagens andere voordelen. Ze verbeteren de workflow binnen uw organisatie door efficiënt en veilig zware en volumineuze items te verplaatsen. Of u nu pallets in magazijnen, vrachtwagens, werkplaatsen of winkels verplaatst, palletwagens maken het werk eenvoudiger, sneller en efficiënter. Onze selectie omvat handmatige en hoog heffende palletwagens, evenals modellen met geïntegreerde weegschalen voor nauwkeurig laden op basis van gewicht.