Heftafels en Stapelaars

(2)
Heftafels brengen uw zware goederen op de meest geschikte hoogte voor bewerking. Stapelaars stapelen zware producten op een nette en veilige manier op in uw magazijn. Het assortiment van Logistiekonline biedt verrijdbare heftafels, waardoor u makkelijk en veilig allerlei zware artikelen kunt verplaatsen. De heftafels onderscheinden zich in een andere hefhoogte, draagvermogen, aantal pedaalslagen en oppervlakte van het platform. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Heftafels en Stapelaars
Schaarheftafel 740x450mm - 150 kg - rijdbaar
Schaarheftafel 740x450mm - 150 kg - rijdbaarArt#: 75230
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  371,69449,74 Incl. BTW
  Lees meer
  Schaarheftafel 855x500mm - 500 kg
  Schaarheftafel 855x500mm - 500 kgArt#: 75232
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   499,99604,99 Incl. BTW
   Lees meer
   Pagina 1 van 1

   Heftafels en Stapelaars kopen

   Met een heftafel vervoert u zware producten op een ergonomisch verantwoorde manier in het magazijn of tijdens laden en lossen. Daarnaast krijgt u met de schaarheftafels van Logistiek Online uw zware ladingen op de meest geschikte hoogte voor bewerking. Met een stapelaar stapelt u deze zware producten op een veilige en nette manier op in uw magazijn. Zo kunnen u en uw werknemers of uw collega’s op een veilige manier aan het werk!

   Heeft u interesse in deze logistieke hulpmiddelen? Werp dan direct een blik op het bovenstaande assortiment. Daar vindt u alle heftafels en stapelaars die momenteel verkrijgbaar zijn bij Logistiek Online.

   Wat is een heftafel en waar heeft uw magazijn het voor nodig?

   Logistiek Online heeft verschillende heftafels op voorraad, waardoor er altijd wel een geschikt is voor uw kantoor. Onze heftafels zijn nagenoeg allemaal verrijdbaar. Hierdoor kunt u op een makkelijke en veilige manier allerlei zware producten verplaatsen. De heftafels verschillen onder andere in hefhoogte, draagvermogen, aantal pedaalslagen en oppervlakte van het platform. Bovendien hebben de schaarheftafels van Logistiek Online een hefhoogte tot wel 1300 millimeter. Qua maximaal draagvermogen variëren de heftafels tussen de 150 kilogram en 800 kilogram. 

   Twijfelt u welke heftafel het meest geschikt is voor uw magazijn? Aarzel niet om contact op te nemen met Logistiek Online. Onze deskundigen adviseren u graag.

   Wat is een stapelaar?

   Met een stapelaar – ook wel schaarhefwagen genoemd – lift u zware producten op verticale wijze om ze vervolgens veilig en ergonomisch verantwoord te vervoeren. Daarnaast stapelt u deze producten eenvoudig op. Stapelaars worden dan ook veelvuldig gebruikt voor het stapelen van pallets. Zo hoeft u uw lading niet per se van de pallet te halen voordat u het vervoert of verplaatst. Let wel op dat de pallets een open onderkant hebben, anders beschadigen ze. Onze stapelaars kunnen tot wel 1000 kilogram dragen en hebben een hefhoogte tot 1600 millimeter.

   Magazijnwagens bij Logistiek Online

   Bent u op zoek naar andere magazijnwagens? Bij Logistiek Online helpen we u ook graag aan onder andere steekwagensplateauwagens en etagewagens. Twijfelt u over welke magazijnwagen u het beste kunt aanschaffen of heeft u andere vragen over een van onze logistieke hulpmiddelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we proberen u zo goed mogelijk te helpen.

   FAQ

   1. Wat zijn heftafels en stapelaars en hoe dragen ze bij aan de optimalisatie van mijn magazijnlogistiek?
   Heftafels dienen om zware goederen op de meest geschikte werkhoogte te plaatsen, terwijl stapelaars het mogelijk maken om zware producten veilig en efficiënt op te stapelen in uw magazijn. Hoe dragen deze logistieke hulpmiddelen uit het aanbod van Logistiekonline.be bij aan een verbeterde interne logistiek? Hoe kunnen ze uw operaties vereenvoudigen?

   2. Hoe kan ik de juiste heftafel of stapelaar kiezen die past bij mijn magazijnbehoeften?
   Bij Logistiek Online vindt u diverse heftafels en stapelaars, waarvan de meeste verrijdbaar zijn. Wat zijn de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste heftafel of stapelaar voor uw magazijn? Hoe variëren de hefhoogtes, draagvermogens, aantal pedaalslagen en platformoppervlakten in het assortiment en welke overwegingen zijn cruciaal voor uw besluitvorming?

   3. Wat zijn de voordelen van het gebruik van heftafels en stapelaars in een magazijnomgeving?
   Afgezien van het ergonomische aspect, hebben heftafels en stapelaars nog andere voordelen te bieden. Ze dragen bij aan efficiëntie bij het tillen, verplaatsen en opstapelen van zware items, wat uiteindelijk de algehele productiviteit en workflow kan verbeteren. In welke andere opzichten kunnen heftafels en stapelaars uw magazijnoperaties verbeteren? Wat maakt ze waardevol voor het optimaliseren van uw logistieke processen?