Fruitkratten & Agri kratten

(4)
Onze fruitkratten & agri kratten zijn ideaal te gebruiken voor het oogsten, opslaan of verhandelen van groente en fruit. De kratten zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof, waardoor ze een hoge chemische bestendigheid hebben en volledig levensmiddelen geschikt zijn. Dankzij de geperforeerde zijwanden en bodem zijn deze kratten makkelijk schoon te houden én hebben ze een goede luchtcirculatie, waardoor het voedsel langer houdbaar blijft. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Fruitkratten & Agri kratten
Agri krat 500x300x180mm - 20.5 liter, geperforeerd
Agri krat 500x300x180mm - 20.5 liter, geperforeerdArt#: 64760
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  9,5011,50 Incl. BTW
  Lees meer
  Agri krat 500x300x200mm - 23 liter, geperforeerd
  Agri krat 500x300x200mm - 23 liter, geperforeerdArt#: 64761
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   11,5013,92 Incl. BTW
   Lees meer
   Agri krat 500x300x265mm - 30 liter, geperforeerd
   Agri krat 500x300x265mm - 30 liter, geperforeerdArt#: 64762
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    12,5015,13 Incl. BTW
    Lees meer
    Voor voedingsindustrie
    Agri krat 600x400x240mm - 46 liter, geperforeerd
    Agri krat 600x400x240mm - 46 liter, geperforeerdArt#: 64545
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     5,006,05 Incl. BTW
     Lees meer
     Pagina 1 van 1

     Fruitkratten & Agri kratten voor transport en opslag

     Ons aanbod aan agrarische kratten en fruitkratten, ook wel landbouwkratten, agrarische bakken of fruitbakken genoemd, is ideaal te gebruiken voor iedereen die te maken heeft met het oogsten, opslaan of verhandelen van groente en fruit. De fruitbakken hebben een gegarandeerd hoog draagvermogen en zijn geperforeerd, zodat vuil en klein afval niet mee opgeslagen of vervoerd wordt in de bak. De handgrepen zijn open en de bakken komen in handzame formaten van 500 x 300 mm.

     Het lichtgewicht HDPE waarvan de fruitkratten gemaakt zijn zorgt voor verhoogt gebruikersgemak. Het materiaal HDPE staat voor hogedichtheidpolyetheen. Dit betekent dat het materiaal gemaakt is van een hoge kwaliteit, het een hoge chemische bestendigheid heeft en dat het volledig levensmiddelen geschikt is. HDPE is een zeer taai en sterk materiaal met een temperatuurbereik tot 80 graden. Omdat dit materiaal een hoge chemische resistentie heeft en voedingsmiddelengeschikt is, behoort HDPE kunststof tot een van de meest toegepaste kunststoffen. De geperforeerde zijwanden en bodem van deze fruitkratten en agri kratten zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor de houdbaarheid van het voedsel ook langer is. Bovendien is dit kunststof makkelijk schoon te maken, waardoor de bak snel weer hergebruikt kan worden.

     Deze fruitkratten of kunststof oogstbakken worden veelal gebruikt in boeren- en agrarische omgevingen, in land- en tuinbouw, door telers en kwekerijen. Onze steekwagens zijn een goed hulpmiddel om de fruitkratten van A naar B te vervoeren. Als je meerdere van deze fruitkratten wil vervoeren, maak dan bijvoorbeeld gebruik van onze pallets.

     Expert in de logistiek

     Logistiekonline is dé specialist op het gebied van kunststof bakken, dekselkisten en palletboxen. Al onze kunststof bakken voldoen aan hoge kwaliteitseisen en kunnen perfect gestapeld worden op producten als rolcontainers, pallets en dollies. U vindt ongetwijfeld een bak die bij uw werkzaamheden past. Bij Logistiekonline hebben we een groot assortiment aan kunststof bakken voor verschillende soorten functies. Naast een groot assortiment heeft Logistiekonline ook een grote voorraad. Of u nu 1 fruitkrat wilt of meerdere pallets vol met fruitkratten, bij Logistiekonline is voor 12.00 uur besteld morgen geleverd. Wanneer er een product niet op voorraad is zullen wij er alles aan doen om de producten zo snel mogelijk weer te kunnen leveren. 

     Wij helpen u graag verder

     Heeft u toch niet helemaal gevonden wat u zoekt? Geen probleem! Wij kijken graag mee naar oplossingen voor uw logistieke proces, omdat wij een servicegerichte organisatie zijn. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor vragen en of opmerkingen.

     Contact
     Bestel uw fruitkratten en agri kratten direct online. Wilt u meer informatie of wilt u grotere hoeveelheden bestellen, neem dan contact met ons op voor een offerte. Binnen 24 uur is uw offerte in behandeling genomen.