Corletten / meubelkarren

(10)
Corletten, ook wel meubelkarren genoemd, zijn ideaal voor de transport van meubels en artikelen met een groot volume. De karren zijn voorzien van een draagvermogen van 600 of 800 kilogram. Bovendien kunnen de corletten tijdens retourtransport eenvoudig in elkaar geklapt en genest worden in een L-vorm, waardoor ze ruimte en kosten besparen. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Alle Corletten / meubelkarren
Pagina 1 van 1

Corletten / meubelkarren

Bij Logistiekonline.be bieden we verschillende oplossingen om meubels (of andere artikelen met een groot volume) op te slaan en te transporteren. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze corletten of meubelwagens, ruime transportkarren die gestapeld kunnen worden in geval van opslag, maar ook voor intern transport kunnen zorgen in een magazijn. Meubelkarren zijn een mooie oplossing voor goederen die niet makkelijk op een pallet passen. Bijkomend voordeel is dat wanneer de goederen (dit kunnen meubelen zoals banken of stoelen zijn, maar ook dozen, of andere artikelen van groot volume) eenmaal op een meubelwagen staan er geen hulpmiddelen zoals palletwagens meer nodig zijn om ze intern binnen een magazijn te vervoeren. De universele versies zijn speciaal bedoeld voor vervoer in een vrachtwagen, waar ze twee aan twee in de breedte tegen elkaar kunnen worden gezet voor extra stabiliteit. Deze kunnen dus eerst als opslag in een magazijn gebruikt worden, waar ze tot 3 hoog gestapeld kunnen worden, daarna als intern vervoer in het magazijn en daarna op transport in een vrachtwagen, zonder dat de goederen over gestapeld hoeven worden.

Transport en opslag 

Onze producten bieden bescherming aan gevoelige en waardevolle goederen. De opslagrolcontainers worden vaak gebruikt in de meubelbranche, maar kunnen ook ingezet worden in bijvoorbeeld de post- en pakkettenbranche. Deze containers zijn veelzijdig en ruimtebesparend. Leeg of tijdens (retour)transport kunnen deze namelijk gemakkelijk ingeklapt worden en worden genest in een L-vorm. Bovendien kunt u door de speciaal gevormde zijframes meerdere karren op elkaar stapelen binnen uw magazijn. 

Specificaties

Logistiekonline.be levert corletten in diverse soorten en maten. De lengte van de opslagrolcontainers loopt uiteen van 1200mm tot 2500mm en breedte loopt van 800mm tot 1150mm. De hoogte varieert tussen 1800mm en 1850mm. Het laadvermogen bedraagt 600 of 800kg. Wil je nog meer te weten komen over waar je op moet letten bij het kopen van het juiste model? Dan verwijzen wij je graag naar onze blog.

Contact

Klantvriendelijkheid staat bij Logistiekonline.be hoog in het vaandel. Wij helpen je graag. Zo kunnen wij je persoonlijk advies geven over de diverse soorten in ons gamma en hoeveel je er wellicht nodig heeft. Samen zullen we zeker het best geschikte product vinden. Voor meer advies kun je ons bereiken via [email protected] of via +32 52 47 88 87 voor een gratis offerte.