Kiepcontainers/stalen stapelbakken

(0)
LogistiekOnline levert een groeiend assortiment aan metalen stapelbakken en kiepcontainers. Deze bakken zijn vervaardigd uit hoogstaand materiaal en staan garant voor kwaliteit. De kiepcontainers zijn robuust en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met verschillende laadcapaciteit en met een draagvermogen variërend tussen 500-2000 kilogram. ...Lees meer
Filters
Alle Kiepcontainers/stalen stapelbakken
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Stalen stapelbakken of kiepcontainers kopen voor transport en opslag

De opslagkosten drukken en inwinnen op duurzaamheid, kan dat? Steeds meer bedrijven zijn bezig met besparingen in opslag en zetten in op duurzaamheid waardoor de rentabiliteit van bedrijven verbeterd. Daarom worden magazijnen steeds meer in de hoogte benut. Een traditioneel product dat hiervoor gebruikt wordt zijn de stapelrekken, een iets mobieler alternatief in dit opzicht zijn stapelbakken. In ons gamma vind je een uitgebreide hoeveelheid metalen stapelbakken en kiepcontainers in verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen. Metalen stapelbakken zijn zodanig gefabriceerd dat ze op elkaar gestapeld kunnen worden of in elkaar passen en aan hijsogen kunnen worden gehangen om verticaal op te tillen. Onze kiepcontainers zijn dan weer een zeer handige manier om restafval dat op het terrein wordt gecreëerd, te verzamelen én te mobiliseren.

Waarom metalen stapelbakken en kiepcontainers?

Metalen stapelbakken zijn robuust, maar toch makkelijk hanteerbaar. Zo kunnen zij op meerdere manieren opgetild worden om te stapelen en hebben ze het standaard euroformaat 1200x800mm. Onze metalen kiepcontainers zijn dan weer zeer handig om te mobiliseren doordat zij uitgerust zijn met vorkkokers/vorkgeleiders. Zo kunnen deze kiepcontainers makkelijk verplaatst worden, afhankelijk waar ze nodig zijn.

Hiermee hopen wij jou al een idee gegeven te hebben van de functionaliteit en kwaliteit van onze producten. Ben je geïnteresseerd in onze stapelbakken van plaatstaal of onze metalen kiepcontainers? Bekijk dan zeker eens de specifieke productpagina's, deze bevatten namelijk meer specifieke gegevens. Heeft u alsnog behoefte aan meer informatie over de bakken of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op voor advies, meer informatie of een offerte.