Legbordstellingen en draagarmstellingen

(0)
Legbordstellingen zijn te gebruiken in iedere opslagruimte en zijn ideaal voor de opberging van producten, goederen of gereedschap. Deze stellingen zijn snel en eenvoudig in elkaar te zetten en u kunt moeiteloos aanbouwstellingen toevoegen. In ons assortiment vindt u legbordstellingen geschikt voor licht en zwaar materiaal. De legbordstellingen van LogistiekOnline.be kennen een zeer lange levensduur, waardoor ze een budgetvriendelijke optie zijn. ...Lees meer
Filters
Alle Legbordstellingen en draagarmstellingen
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

De oplossing: koop een legbordstellingsysteem voor je magazijninrichting

Heeft uw magazijn zijn limiet bijna bereikt? Is uw garage, schuur, bergruimte of een andere opslaglocatie vol? Beschikt u niet over voldoende ruimte om een palletstelling te zetten of is dit geen oplossing voor uw uitdaging? Neem dan een kijkje naar de legbordstelling- en draagarmstellingsystemen in ons assortiment. 

Lees meer over de inrichting van uw magazijn.

De toepassing van legbordstellingen

Een legbordstelling bestaat uit verschillende schappen waar men een legbord of lekbak op plaatst. Hierdoor kunt u makkelijk in de hoogte werken en de goederen/producten makkelijk bereikbaar houden. Omdat iedere uitdaging anders is, bieden we deze rekken aan in metalen en houten uitvoeringen in verschillende groottes. Deze systemen kunnen vrij veel gewicht dragen, zijn zeer stevig, hebben een lange levensduur en zijn daarbovenop nog eens makkelijk te installeren. Zelfs zonder gereedschap! Koop uw makkelijke logistieke oplossing hier in de webshop.

De toepassing van draagarmstellingen

Een draagarmstelling maakt, in tegenstelling tot een legbordstelling, gebruik van draagarmen in plaats van poten om een schap te creëren. Hierdoor zijn deze rekken nog efficiënter dan de legbordstellingen in gebruik. Deze oplossing is, net als de legbordstellingen, beschikbaar in verschillende afmetingen en draagcapaciteiten.

De draagarmen zijn per 100mm verstelbaar waardoor u het rek optimaal aan kunt passen aan uw uitdaging. De draagarmstelling uitbreiden is ook geen enkel probleem dankzij doordachte uitbreidingsopties voor maatwerkoplossingen. Zo zijn alle draagarmstellingen aan beide zijden geperforeerd waardoor de stelling zowel enkel- als dubbelzijdig gebruikt kan worden. En dit door enkel een nieuwe voet te gebruiken en extra draagarmen toe te voegen! Kijk ook eens bij de accessoires.

Al onze draagarmstellingen zijn opgebouwd uit robuuste warmgewalste profielen IPE 120. Dit zorgt natuurlijk voor de ijzersterke stevigheid van de draagarmstellingen maar brengt met zich mee dat deze met het geschikte gereedschap ge(de)monteerd moeten worden. Bestel uw flexibele oplossing direct online of neem eerst contact met ons op.

Uitbreiden van stellingsystemen

Wilt u graag een extra niveau, schap of vak creëren voor uw draagarmstelling of legbordstelling? Dat kan! Ons assortiment is zo opgebouwd dat u te allen tijde uw legbordstelling of draagarmstelling kunt uitbreiden. Zo kunt u onderdelen en accessoires zoals legborden, draagarmen, aanbouwsecties, staanders, voorraadbakken, clips, afstandhouders en vakverdeelschotten bestellen in onze catalogus. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om een draagarmstellingen en een legbordstelling te combineren. Ook bestaat er de mogelijkheid om de legbordstelling onder een verdiepingsvloer te monteren. Kortom: deze praktische producten zijn ideaal voor uw magazijn en bedrijfspand.

Gelieve contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerte.