Houten palletranden

(18)
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Aanbieding
Rotom Gebruikte houten palletrand 800x600mm
Gebruikte houten palletrand 800x600mm Art#: 36131U
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  10,998,19 9,91 Incl. btw
  Nieuwe houten palletrand 800x600mm
  Nieuwe houten palletrand 800x600mm Art#: 36133HTKD
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   13,79 16,69 Incl. btw
   Rotom Gebruikte houten palletrand 1200x800mm
   Gebruikte houten palletrand 1200x800mm Art#: 38131U
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    9,99 12,09 Incl. btw
    Nieuwe houten palletrand 1200x800mm
    Nieuwe houten palletrand 1200x800mm Art#: 38133HTKD
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     13,59 16,44 Incl. btw
     Pagina 1 van 5

     Houten palletranden kopen voor transport en opslag

     Moet u goederen in bulk stockeren of versturen maar beschikt u enkel over pallets? Wilt u graag verschillende pallets op elkaar stapelen maar zijn de goederen of producten te kwetsbaar om er een andere pallet bovenop te zetten? Hebt u behoefte aan meer stabiliteit voor uw pallets tijdens transport of opslag? Bekijk dan zeker de houten palletranden voor pallets in ons assortiment. Bij Logistiekonline bestelt u eenvoudig de palletranden van hout. Reken af via een beveiligde omgeving en wij regelen dat alles netjes bij u in België geleverd wordt.

     Bescherming en stabiliteit van houten palletranden

     De naam verraadt al hoe het product werkt. U zet een houten opzetrand, gemaakt van vurenhout, op een pallet en u hebt een box, kist of krat. Uw goederen zijn nu beter beschermd dan voorheen. Zo simpel is het. Naast bescherming dankzij de stevige gebruikte materialen bieden deze palletranden ook de mogelijkheid om verschillende pallets op elkaar te stapelen. Hierdoor kunt u fragiele producten of producten in bulk makkelijk vervoeren en bewaren met een pallet. Naast bescherming en een stevige omkadering van uw goederen of producten zijn de palletranden ideaal om uw pallets te stabiliseren tijdens opslag en transport over de Belgische wegen.

     In ons assortiment kunt u bijpassende vakverdelers, scheidingswanden en deksels bestellen om uw product of goed nog veiliger, beter stapelbaar of stabieler te maken.

     Plaats besparing met houten palletranden

     Na gebruik neemt u de palletrand simpelweg van de pallet en klapt u deze eenvoudigweg op dankzij de 4 of 6 handige scharnieren. Hierdoor bespaart u geld op de transportkosten van lege pallets aangezien er meer in een container of ander transportmiddel kunnen.

     Ook voor export zijn deze palletranden een ideale oplossing. Voor export naar landen buiten Europa hebben wij houten palletranden ter beschikking conform de ISPM-15 richtlijn. Deze hittebehandeling geven wij zelf aan de houten palletranden in onze droogkamers.

     Gelieve contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerte.